Kasap

Home / KASAP / Kasap

Birebir etin kaynağına açık stantlarımızdan seçerek alabileceğiniz, geleneksel kasap üslubuyla satışa sunduğumuz ürünlerimize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Bolu’da et tüketiminde memnuniyetin adresi olmaya kendi üremimiz sucuk, köfte ızgaralık ürünler ve tüm et çeşitleriyle birinci aday olmaktan gurur duymaktayız.
Tamamen sertifikalı çalışanlarımızla, sağlık standartlarına uygun şekilde kendi yetiştirdiğimiz ve tezgâha kadar usta ellerle temiz bir şeklide sizlere doğrudan, birinci elden satışın güveniyle tüm ürünlerimizi Etevin’de sunmaktayız.

Organik Gıda Üretimi

Organik gıda üretimi, zirai tarım ilaçlarının kullanılmadan gerçekleştirilen üretim modeli olarak adlandırılmaktadır. Bu şekilde yapılan üretimin insan ve toplum sağlığı üzerinde olumlu etkileri bulunmaktadır. Tarımda ilaç gübre gibi kimyasalların kullanılması ile birlikte toplum sağlığının bozulduğu tespit edilmiş, bunun üzerine de organik ürün üretimi desteklenmeye başlanmıştır. Bu üretim çeşidinde organik gübre ve biyolojik savaş yöntemleri uygulanmaktadır. Bu sayede de ekolojik tarım sistemi geliştirilmiştir. Organik gıdaların bitkisel ve hayvansal gıdaları içerdiği bilinmektedir. Bu gıdalarda insan sağlığına zararlı maddeler yoktur ve üretimin her aşaması takip edilmektedir. Özel cifliklerde üretilen organik gıdalarda gübre olarak sadece doğal gübre kullanılmaktadır. Sulamada kullanılan su ise her aşamada titizlikle denetlenmektedir. Ürünlerin yetiştirilmesinde kimyasal ilaçların kullanılmadığı bu üretim çeşidinde tarlalar böcek ve benzeri zararlı maddelerle sarıldığında o zararlı maddeleri yok eden başka zararsız böcekler tarlaya salınmaktadır. Ürünlerin yetiştirilirken hormon kullanılmamaktadır. Bu ürünler tamamen hormonsuzdur. Ayrıca ürünler besin değerleri açısından en uygun olduğu zaman toplanmaktadır. Bu da ürünlerden alınan besinlerin eksiksiz olmasını sağlamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış, Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz.


Et Evi & Bolu Çiftliği

Alışıla gelmiş lokanta kültüründen farklı olarak, Etlerimizin hepsi; Kaliteli, doğal ve yöresel hayvanların etlerinden hazırlanmaktadır
Devamını Oku...